2014. március 17., hétfő

Új Coolababy hibrid pelenka külső érkezett!


A Coolababy a Kínában készülő pelenkák közül az egyik legismertebb, minőségi márka, mely nálunk is nagyon népszerű. Mindig előrukkolnak valami újjal és termékeik természetesen egyre jobbak! De erről majd később. 

Egyelőre érjétek be azzal, hogy bemutatok nektek egy merőben új kialakítású combszárnyas - lánykori nevén oldalgátas - pelenka külsőt, mely magában ötvözi a hibridek egyszerű, de nagyon praktikus csónakos megoldását a zsebesek könnyed kezelhetőségével. A betét behelyezése gyerekjáték, nem kell zsebben turkálnia annak, akinek ez nem megy, mert elég, ha csak az oldalsó gátak közé illeszti be a betétet, és máris mehet a popóra. 

Vízhatlan rétegei szembe vannak egymással fordítva, ami azt jelenti, hogy a betét alul és felül is vízhatlan réteggel van körbe véve, ráadásul ennek köszönhetően nem tapad rá a bőrre a belseje a hason vagy oldalt, szárazon tartó réteg hiányában sem, mert nem a PUL réteg, hanem a külseje érintkezik a bőrrel. Így nyer igazi értelmet a betét a pelus külsőbe elv! És tényleg. Aki nem akar pelenka belsővel bíbelődni, ez annak is megoldást kínál!


Mivel a külső egy méretben készül, így egy pár darab elegendő belőle, elég plusz betétekről gondoskodni és már kész is a készlet.

Ki mondja ezek után, hogy a mosható pelenkázás egy vagyonba kerül?

Ja, és dereka elől-hátul is gumis, így leszoktató pelenkaként is használható... Kell ennél több? :)

Nosza, a Pelenka Guru Webáruházban meg is vehetitek.

Sok sikert hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztod a tapasztalataidat!