2014. február 18., kedd

Mire elég egy pelenka?


Ma volt egy érdekes beszélgetésem. Egy ismerősnek ajánlottam a pelusokat, mire kibökte, hogy ő tulajdonképpen már hallott erről, de olyan sokba kerül beszerezni egy teljes készletet, hogy emiatt nem is gondolkodott el rajta igazán komolyan. 

Mire én: Tudtad, hogy eredeti áruk töredékéért lehet hozzájutni a mások által már kipróbált, sokszor csak kimosott és szekrény mélyére süllyesztett, vagy (ügyetlenségből) mellőzött darabokhoz, vagy akár egész készletekhez is? Nem kell megragadni a kifogások szintjén!

Nálam is folyamatosan jelzik az anyukák, hogy szobatisztaság, vagy egyéb okokból cserélni szeretnék a meglévő pelusaikat és ha van ilyen érdeklődő, annak szoktam is javasolni, mielőtt új beruházásra szánja rá magát. Most is van, aki a fiús pelusokat csereberélné lányosakra. Megteheti, mert tudja, hogy bőven futja a keretből, már amit megspórolt eddig a pelusok használatával :)

Szóval nem kell a kifogásokat keresni pasik és csajok! A dolog szinte fillérekből is megvalósítható. Persze vannak, akik a pelusok eladásából szeretnék fedezni azt a rengeteg pénzt, amit a moshatók nem használatával voltak kénytelenek elherdálni, és irreális áron akarnak továbbadni a cuccon. Ilyenkor szoktam mondani nekik, hogy akkor jártak volna jobban, ha nem a szekrényben várja ki szegény pelus a szobatisztaságot, hanem a popón :) De hát ha már így jártak, viseljék ennek terheit, nem igaz?

Az ilyen eladókat jobb elkerülni.

Legyetek kreatívok, és találjátok meg a megfelelő fórumot mindehhez. 

Pelust venni ugyanis darabonként is lehet! Sőt úgy érdemes igazán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztod a tapasztalataidat!