2013. szeptember 4., szerda

Tényleg egészségesebb a mosható pelenka!

10 emberből 9 a hiedelmei miatt, a szomszéd előítéletei miatt, az ismeretlentől való félelem miatt vagy éppen lustaságból, megszokásból, "a csordaszellem" vagy az általánosan elterjedt tévhitek stb. miatt kategorikusan elzárkózik a mosható pelenkák használatától. Teszik mindezt még az előtt, hogy vették volna a fáradtságot utána nézni, világszerte milliók vajon mit láthatnak ebben az első látásra korszerűtlennek tetsző dologban, amiért képesek heti plusz kétszer beindítani a mosógépet!? :)
Én Téged szólítalak meg, ha Te vagy az a kivételes 1, akit ezek az akadályok nem hogy elrémisztenek, hanem még jobban ösztönöznek! De legalábbis kíváncsivá tesznek. Ha Te nem csak hogy másra vársz, mint az átlag, hanem tevékenyen szeretnéd jobbá tenni a családod életedet és hajlandó is vagy ezért feladni korábbi elveidet, hogy fokozatosan bioéletmódra válts minden téren!
Elsőként fontos, hogy személyesen is felvegyük a kapcsolatot. Akár Kecskeméten, akár így, a neten keresztül! Igyekszem a kételyeidre válaszolni, bemutatni azt, amit ez az egész jelent. Utána eldöntheted, mennyit akarsz ezekből az előnyökből magadnak - és mennyit vagy hajlandó megvalósítani. Rendben? "Én annyira foglak segíteni a siker elérésében, amennyire te akarod magadnak a sikert!"
Mert a mosható pelenka csak egy a számtalan életmentő, betegségmegelőző öko praktika közül, de gyermeked számára a pelenka az első, amivel kapcsolatba kerül. Nagyon is fontos tehát, hogy (környezet és egészség) mérgező, mint az eldobható, avagy sem, mint az újrahasználható fajta!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztod a tapasztalataidat!