2013. március 1., péntek

Új 2in1 pelenka a láthatáron!


Hosszas keresgélés után rátaláltam egy gyártóra, akinek vásárlói visszajelzései alapján sikerült egy olyan pelenka külsőt kifejlesztenie, amely egyedülálló módon átmenetet képez a zsebes pelenkák és a combszárnyas pelenka külsők között. Első ránézésre semmi különös nem látszik rajtuk, egy hagyományos fazonú egyméretes, dupla derékpatentos, oldalsó védőgáttal ellátott peluskülsőt látunk, amibe a betét előre patentozható, hogy kisfiúknál se legyen probléma a betét összecsúszása. Erre utal a két vízszintesen elhelyezett fordított állású lapos patent.


Egy valami azonban eltér a többi hasonló kialakítású, top (méregdrága) fazontól, mégpedig az, hogy ez a bepatentozható belső rész nem betét, hanem egy szárazon tartó anyagból készült zseb, melybe tetszőleges számú és fajtájú betét helyezhető! Használható ezzel a zsebes megoldással, kihasználva a szárazon tartó hatást, de akár sima pelenka külsőként is, pelus belsővel!

Ezzel t legyet üthetünk egy csapásra! Lesz egy könnyen feladható zsebesünk, extra oldalsó védelemmel a nappalokra és választásunk szerint egy hagyományos pelenka külsőnk, akár éjszakára is

A legtutibb 2in1 pelenka, szuper mintákkal. Válogassatok kedvetekre! Csak 3200Ft!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztod a tapasztalataidat!