2012. augusztus 30., csütörtök

Haladunk...


Ma láttam egy új reklámot egy külföldi gyerekcsatornán. Magukat illegető-billegető tipegők vonultak fel a nagyok módjára, fotósok hada előtt a kifutón a legújabb, legtrendibb, mintás pelenkáikban. Amolyan filmfesztiválos vörös szőnyeges sztárként. Természetesen eldobhatóban.

Ez már mondjuk önmagában is idegen ettől a korosztálytól, de talán a celebimádó anyukákat meggyőzheti... Vagy nem is tudom mire gondolhatott, aki ezt a szörnyűséget kiötölte. A gyártó nyilván rájött, nem engedhet maga ellen támadási felületet, nehogy már továbbra is azt állítsák ezek a megrögzött textilpelust használók, hogy a papírpelenka unalmas! Nosza, rögtön legyártottak egy sort ugyanazokkal a mintákkal, amikkel a moshatók már évek óta kaphatóak.  :))

Kíváncsi leszek ez az őrület mikor és hogyan fog megjelenni a magyar anyukák kosarában, illetve a reklámokban. Mert ha már azt nem tudják a gyártók és használóik cáfolni, hogy az eldobható pelenka káros az egészségre és a környezetre, legalább azt sikerülhet nekik, hogy már nem (annyira) csúnya.... :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztod a tapasztalataidat!